Kilpailukutsu TRaVilO 2020

Rasti-Vihti järjestää kaksipäiväisen PreO-kilpailun ETOC2021-maastojen välittömässä läheisyydessä 11-12.7.2020. Sunnuntain kilpailu on lisäksi Uudenmaan Am-PreO-kilpailu tänä vuonna.

Lauantaina ensimmäinen lähtö on klo 15 ja sunnuntaina klo 11. Lauantai-illan omatoimitempotreenin aika päätetään, kun osanottajamäärä on tiedossa ja kilpailun kesto voidaan ennustaa.Omatoimitempotreeni on kilpailusuorituksen jälkeen lähistöllä, ajoaika paikalle noin 5-10 minuuttia.

Sarjat

  • vaikea E-sarja lisenssisuunnistajille ja E-tason ulkomaisille vieraille
  • helpompi A-sarja lisenssittömille harrastajille ja
  • vieläkin helpompi HD12-sarja (IRMAssa Nuoret 12) lapsille.

Sunnuntain am-kilpailuun erotellaan Uudenmaan seuroja edustavat henkilöt E-sarjasta ja HD12-sarjasta. Lisäksi Am-kilpailussa on E-sarjassa joukkuekilpailu kolmihenkisin joukkuein.

Kilpailijoita ei muilta osin erotella toisistaan iän, sukupuolen tai fyysisten ominaisuuksien mukaan.

Ilmoittautuminen ja maksut

Suomalaiset kilpailijat voivat ilmoittautua joko IRMAn kautta tai sähköpostitse. Ulkomaalaiset ilmoittautuvat jälkimmäisellä tavalla.

Osanottomaksut toivotaan suoritettavaksi Rasti-Vihdin tilille tilisiirrolla tarpeettomien ihmiskontaktien välttämiseksi (FI41 5297 0040 0101 43), mutta kisapaikalla vastaanotetaan myös käteistä. E-sarjan maksu on 20 euroa / päivä, A-sarjassa ja lasten sarjassa 12 euroa / päivä. Mainitse mahdollisen tilisiirron viestissä Travilo sekä tilan sallimalla tavalla, keitä maksu koskee.

Ilmoitathan meille lisäksi sähköpostitse (janne.seppala@aalto.fi) mahdollisesta paralympiastatuksestasi ja lähtöaikatoiveistasi, sekä tarpeen mukaan muista mahdollisista toiveistasi (riskiryhmään kuulumisen huomioiminen, toiveet kahvilan tarjonnasta ym.). Am-kilpailun osalta tarkemmat ohjeet tulevat lähipäivinä (kirjoitettu 25.6.)

Ilmoittautuminen avautunee IRMAssa lähipäivinä, ja muutamia osallistujia on jo ilmoittautunut sähköpostitse. Normaalihintainen ilmoittautuminen päättyy 5.7.2020 klo 23.59 (ilmoittautumisaikaa pidennetty parilla päivällä). Jälki-ilmoittautumiset puolitoistakertaisin maksuin 9.7. mennessä.

Avustajat

Kilpailija saa käyttää henkilökohtaista avustajaa, mutta avustaja saa avustaa vain leimaamisessa ja liikkumisessa, ei tehtävien ratkaisussa.

Opastus

Opastus on molempina päivinä 110-tien ja 2-tien risteyksestä eli Huhmarin kylästä (Vanha Turuntie 384), josta ajoaika on enintään 15 minuuttia.

Tapahtuma järjestetään maaston vaativuus edellä, josta johtuen kisat ovat metsätien varressa keskellä-ei-mitään. Järjestelyjen keveyttä voinee perustella myös koronalla ja sosiaalisten kontaktien välttämisellä. Tarvittaessa suosittelemme käyttämään Nummelan monipuolisia palveluita.

Maasto ja kartta

Molempina päivinä suunnitetaan tarkkuussuunnistusta varten täydennetyllä 1:4000 -kartalla (ISSOM2007), jonka käyräväli on 2,5 m. Aluetta ei ole aiemmin käytetty tarkkuussuunnistuksessa. Alueella on kumpuilevaa, havumetsäistä metsämaastoa ja paikoin avokallioita ja jyrkänteitä, lisäksi alueella on vanha hiekkakuoppa pienmuotoineen. Maasto sopinee hyvin ennakkoharjoitukseksi lähistöllä pidettäviin ETOC-kilpailuihin.

Kuljettavat reitit ovat pääasiassa sorateitä. Toisena päivänä noususumma on varsin maltillinen, mutta toisena nousua on enemmän. Valvojan kanssa neuvotellaan mahdollisien apuvoimien järjestämistarpeesta jyrkimpään mäkiosuuteen, tietoa tästä päivitetään kisasivulle 1.7. tienoilla.

Korona

Kilpailu tullaan joiltain osin toteuttamaan erityisjärjestelyin, josta annetaan tarkempia tietoja kilpailuohjeessa, mm. aikarastikartat saattavat olla henkilökohtaiset eikä rastilippuja välttämättä esitellä tavanomaiseen tapaan.

Henkilöt

  • Kilpailunjohtaja Sini Aartomaa
  • Ratamestari ja kartoitustyö Janne Seppälä
  • Tiedottaja Jouni Moisander
  • Valvoja Juha Hiirsalmi, TuMe

Mahdolliset kysymykset voi tässä vaiheessa osoittaa Janne Seppälälle, etunimi.sukunimi@aalto.fi